Sunday, February 10, 2008

#6 - Σκοπια Πεποιθησεις: Ενα διαφορετικο Gospel - Μερος 1

"Και αυτη η καλη ειδηση του βασιλειου θα κηρυτταν σε ολα τα κατοικημενα γη για εναν μαρτυρα σε ολα τα εθνη · και τοτε θα ερθει το τελος." (Matthew 24:14, NWT)

"Αυτο ειναι ενα στιχο των Μαρτυρων του Ιεχωβα" all-time favorites. Ομως, διαβασα σε μια σειρα σκεψεων που εκτεινονται περα απο αυτα που λεει. Πιστευουν οτι ο Ιησους Χριστος επεστρεψε αορατα, το ετος 1914 μ.Χ. και "εγκατεστημενοι" βασιλειο του Θεου στον ουρανο, εκεινη την εποχη, με τα Σκοπια, οπως την Κοινωνια της ορατης οργανισμος πανω στη Γη. Ετσι, προκειμενου να λαβετε την αιωνια ζωη, οι ανθρωποι πρεπει να "ερθει να Ιεχωβα της οργανωσης για τη σωτηρια" (Η Σκοπια, 11/15/81, pg. 21)

Οι Μαρτυρες του Ιεχωβα οταν κηρυσσουν τους "ευαγγελιο" η "καλη ειδηση" του βασιλειου, που ειναι στην πραγματικοτητα η θεωρια του κηρυγματος του Χριστου αορατο επιστρεψει το 1914. Οι ελευθερα γνωρισω οτι η "καλη ειδηση" που κηρυσσουν δεν ειναι το ιδιο με το Ευαγγελιο η Good News κηρυγμα απο χριστιανους με το περασμα των αιωνων. Αλλα νομιζω οτι ειναι φανταστικο το γεγονος οτι εχουν διαφορετικο καλες ειδησεις:

… το Βασιλειο μαρτυρες των Μαρτυρων του Ιεχωβα απο το 1914 εχει κατι πολυ διαφορετικο απο ο, τι της χριστιανοσυνης ιεραποστολοι εχουν δημοσιευθει τοσο πριν οσο και απο το 1914. "Διαφορετικο"-πως ειναι δυνατον;… Τι Οι Μαρτυρες του Ιεχωβα εχουν διακηρυξει σε ολο τον κοσμο απο το 1918 ειναι κατι μοναδικο… το κηρυγμα του παροντος καλη ειδηση μεσσιανικη του βασιλειου, οπως εχουν καθοριστει στους ουρανους το 1914…. (Η Σκοπια, 10 / 1 / 80, pp. 28-29)

Ομως, η Αγια Γραφη σαφως προειδοποιει εναντια στο κηρυγμα του ευαγγελιου αλλο:

"Ωστοσο, ακομα και αν εμεις η αγγελος απο του ουρανου ηταν να δηλωνουμε προς εσας ως καλη ειδηση κατι περα απο αυτα που δηλωνονται σε εσας ως καλη ειδηση, τον αφησε να καταραμενο. Οπως ειπαμε παραπανω, θα ηθελα επισης να πω τωρα παλι Οποιος ειναι οτι ειναι κηρυσσεται σε εσας ως καλη ειδηση κατι περα απο αυτο που δεχθηκε, τον αφησε να καταραμενο. "(Γαλατες 1:8-9, NWT)

Ρωτηστε τον Μαρτυρα του Ιεχωβα, "Μηπως ο αποστολος Παυλος διδασκουν προετοιμασμενοι και Galatia οτι ο Χριστος θα επανελθει το 1914 και εχει δημιουργησει μια ορατη οργανωση με εδρα το Brooklyn, NY;" Αν οχι, τοτε τα Σκοπια ηγετων "καλη ειδηση" "κατι περα απο το" ποιες ειναι οι Γαλατες δεκτη-τοποθετηση τους συμφωνα μαστιγα του Θεου για τη διδασκαλια αλλο ευαγγελιο. "(Bold προστεθει)

"[Το] μαθητες ηρθαν σ 'Αυτον' ιδιαν, λεγοντας," Πες μας, ποτε θα ειναι αυτα τα πραγματα; Και ποιο θα ειναι το σημαδι σας ερχονται, και απο το τελος της εποχης; "Και ο Ιησους απαντησε και τους ειπα:" Take heed οτι κανεις δεν παραπλανα σας. ' "(Matthew 24:3, NKJV) Δυστυχως, καποιος εχει ηδη εξαπατηθηκαν Μαρτυρες του Ιεχωβα, αλλα και εμεις ως χριστιανοι πρεπει να προσεξουμε οτι δεν μας ξεγελα. DO NOT BE FOOLED απο αυτες τις αιρεσεις των Μαρτυρων του Ιεχωβα. Η Σκοπια το δικο του cult Υμνει δημοσιευσεις πανω απο την Αγια Γραφη, οπως και υμνηθηκε Lucifer μια φορα τον εαυτο του πανω απο το Θεο. Ο Ιησους ηταν εκει ως ο "beheld Satan ως κεραυνος πτωση των ουρανων." (Luke 10:18, KJV) Οσοι ακολουθουν τα Σκοπια ωσαυτως πτωση!

No comments: