Tuesday, February 19, 2008

#19 - Xristianikous στοχους της Σκοπιαs

Απο το 1874, οι πυραυλοι εχουν ξεκινησει, η κεφαλες εχουν εντυπωσιακο και των στοχων που εχουν υποστει πληγμα απο τις εκρηξεις. Σατανας της συγχρονης εποχης οπλο εχει αυξηθει σε μεγεθος και δυναμη και εχει κριση η νυφη του Χριστου για πανω απο εναν αιωνα. Η εκκλησια, τις θεωριες, τις παραδοσεις και τους κληρικους εχουν κλειδωθει πανω στο σταυρο-τριχες του διαβολου του μισους · και αυτα τα ιερα στοιχεια της χριστιανικης πιστης μας, που μας περναει απο το κηρυκες και ο Ιησους Χριστος Himself, εχουν γινει βομβαρδιζονται ταυρων ματια απο τοτε.

Τι ακριβως ειναι αυτοι οι πυραυλοι, και τι ακριβως ειναι αυτο το οπλο; Το οπλο ειναι η Σκοπια κοινωνια, και οι πυραυλοι ειναι οι εκδοσεις. Δυο απο τα πιο δημοφιλη περιοδικα, Η Σκοπια, και Awake! εχουν σχεδιαστει ειδικα για στοχους εξω απο την Σκοπια οργανωσης-που σημαινει οτι οι χριστιανοι!

Η Σκοπια εχει διεξηγαγε ψυχολογικου πολεμου των χριστιανων για καθε ονομασια. Ενα τυπικο salvo του μισους-ισοπεδωναμε περιλαμβανει κληρου, η πιστη και η θρησκεια-ισοπεδωναμε-ισοπεδωναμε. Μεσω των εκδοσεων, η οργανωση χρησιμοποιει διαφορες στρατηγικες επιθεσης. Μια στρατηγικη, η οποια θα μπορουσε να ονομαστει η ακριβεια "Διεφθαρμενοι Κληρου" προσβολης, χρησιμοποιειται για να πεισει οτι οι χριστιανοι κληρικοι ειναι διεφθαρμενοι. Ο στοχος αυτης της προσβολης ειναι η δημιουργια, εντος του χριστιανικου πνευματος, ενα αισθημα δυσπιστιας και ασεβεια προς ιερεις, μοναχοι, μοναχες, αρχιερεις, archbishops, κ.λπ. Το αποτελεσμα αυτης της προσβολης του χριστιανικου αφηνει με την εξης σκεψη: "Ιερεις ειναι διεφθαρμενη , γιατι πρεπει να ακουω αυτα που λενε οι υποκριτες εχουν να πουν; "

Μια αλλη στρατηγικη ειναι η "Πιστη Φθινουσες" offense. Αυτη η στρατηγικη χρησιμοποιειται για να πεισει τους Χριστιανους οτι, σε γενικες γραμμες, η χριστιανικη πιστη και την Εκκλησια και τις αντιληψεις του βρισκεται σε υφεση. Επισης, οτι η συμμετοχη σε χριστιανικη εκκλησια υπηρεσιων ειναι φθινουσα. Ο στοχος αυτης της προσβολης ειναι η δημιουργια, εντος του χριστιανικου πνευματος, ενα αισθημα οτι πρεπει να υπαρχει καποιο προβλημα με τη θρησκεια, καθως και με τον Χριστιανισμο γενικοτερα. Οταν η χριστιανικη αρχιζει να αμφιβαλλει την πιστη του, εχει μεινει ανοικτη σε προτασεις και Σκοπια διδασκαλιες.

Κληρου-Bashing

Παραδειγματα του "Διεφθαρμενοι Κληρου" στρατηγικη μπορουν να βρεθουν στο Ξυπνα! περιοδικου, συνηθως σε μια ενοτητα στο πισω ονομαζεται "Watching the World". Ενα τυπικο Σκοπια τεχνικη ειναι να μπλεξω "Διεφθαρμενοι Κληρου" αρθρα ασχετες μεταξυ αλλων αρθρα που περιεχουν ενδιαφεροντα γεγονοτα και αριθμητικα στοιχεια. Αυτο δινει στον αναγνωστη την εντυπωση οτι η "Διεφθαρμενοι Κληρου" αρθρα ειναι και γεγονοτα. Το ακολουθο ειναι ενα τετοιο αρθρο, με τιτλο, "Ο κληρος και Σεξουαλικη κακοποιηση":

Australian National Television broadcast προσφατα ενα ντοκιμαντερ με τιτλο "The Ultimate Betrayal." Το προγραμμα υποστηριξε οτι το 15 τοις εκατο των κληρικοι στην Αυστραλια ειχαν διαπραξει σεξουαλικα offenses, που κυμαινονται απο την κακοποιησης των παιδιων για το βιασμο των γυναικων parishioners. Μεσα σε λιγες ωρες απο το τηλεοπτικο προγραμμα, διαφορα κεντρα που εχει συσταθει για να χειριζονται καταγγελιες της σεξουαλικης κακοποιησης ηταν δεχεται τηλεφωνηματα απο υποτιθεμενα θυματα. Πολλοι ειπαν καλουντες ειχαν μυστικες εμπειριες τους διατηρουνται για πολλα χρονια! Μια γυναικα ειπε οτι θα μιλουσα για το βαπτισμα σαν παιδι για πρωτη φορα σε 40 χρονια! Ενας αλλος ειπε οτι μετα την κληρικος ειχε την σεξουαλικη κακοποιηση κατα την παιδικη τους ηλικια, απειλησε με την τιμωρια hellfire αν εκεινη τολμησε να πει κανεις. Εκπροσωποι διαφορων ομαδων διαφωνησε με την εκκλησια των 15 τοις εκατο ποσοστο, ομως ειχε παραδεχθει οτι η σεξουαλικη κακοποιηση των κληρικους, ηταν ενα σοβαρο προβλημα. (Ξυπνα!, 8/9/92, pg. 28)
Αλλο ενα αρθρο με τιτλο, "Η τιμη της Αγαμια" κατηγορει αυτον τον τυπο ιερατικου παραπτωμα για τη σεξουαλικη απογοητευση:

Αναγκαζοντας ιερεις να παραμεινει ενιαιο "οδηγει στην πατροτητα ταιριαζει, να mistresses, για να αυξηθουν τα επιπεδα της ομοφυλοφιλικης δραστηριοτητας μεταξυ των κληρικων και seminaries, για τη μοναξια και σε ορισμενες περιπτωσεις να παιδοφιλια." Αυτο, συμφωνα με την Εθνικη Catholic Reporter, η ουσια ειναι μια προειδοποιηση οτι ο Joe Sternak, πρωην Καθολικου ιερεα της Αρχιεπισκοπης στο Σικαγο των Ηνωμενων Πολιτειων, που εχουν εκδοθει για το θεμα της celibacy στο προσφατο ετησιο συνεδριο. Sternak, ο οποιος ειναι αυτη τη στιγμη συγγραφης ενος βιβλιου για την παιδοφιλια, επιβαρυνσεις που Μητροπολεων σε πανω απο 20 μελη χρησιμοποιουν εκκλησια δωρεες να πληρωσουν για αγωγες και εξωδικη οικισμους ιερατικου σε περιπτωσεις σεξουαλικης κακοποιησης των παιδιων. (Ξυπνα!, 8/22/91, pg. 28)

Με αυτου του ειδους τη θρησκευτικη προπαγανδα, ειναι να απορει κανεις που τοσοι πολλοι ανθρωποι πιστευουν οτι οι ιερεις ειναι εγωιστης, σεξουαλικα-παρεκκλινουσας, γυναικα-ξυλοδαρμο, η παιδικη κακοποιηση-τερατα;

A 22 Σεπτεμβριου 1991 αρθρο στο Ξυπνα! με τιτλο "Pocket-Μεγεθος Electronic πλαγια", μιλα για ενα αρθρο που βρεθηκαν στο Newsweek η οποια περιγραφει τα ηλεκτρονικα gadget που γινονται απο ενα New Jersey, ΗΠΑ επιχειρηση. "Η επιχειρηση" μπορει να απουσιαζει επληξαν το πνευμα-κληρου αγορα ", λεει το αρθρο." Αυτο ειναι επισης ενα μερος της "Διεφθαρμενοι Κληρου" στρατηγικη. Καθιστα Christian ιερεις μοιαζουν χαζοι, ανικανα, bungling ηλιθιοι. Δεν ειναι και πολυ σεβεται την εικονα.

Κατα την Παρασκευη, 8 Δεκεμβριου 1992 τευχος του Ξυπνα!, Το αρθρο με θεμα "Η διαφθορα στην Vestry" λεει μια υψηλοβαθμες ιερεας στο Τορινο, Ιταλια, Rodolfo Reviglio, ο οποιος προσφατα καταγγελθει γενικη "της διαφθορας στην Vestry". Το αρθρο μιλα για "περιπτωσεις των ιερεων που εχουν δεχθει δωρα και ευνοει απο τους πολιτικους και τους υποψηφιους σε ανταλλαγμα για την ανοιχτη η συγκαλυμμενη στρατευμενου τους [οι πολιτικοι '] λογαριασμο." Και οτι "τετοια διαφθορα δεν περιοριζεται στην προεκλογικη περιοδο οτι ειναι… για την κοινη 'ακουσουμε των παρανομων συναλλαγων μεταξυ των ιερεων και των δημοσιων υπαλληλων που χειριζονται γραφειοκρατια, εφαρμοζοντας για το επιτρεπει, και αλλες πρακτικες, που ολα Reviglio εξομοιωνει να «Μαφια μεθοδους."

Πιστη-Bashing

Η Πιστη-Bashing στρατηγικη αυτη ειναι ταυτοσημη με την Κληρου-Bashing στρατηγικη, αλλα με διαφορετικο στοχο προοριζεται. Την Παρασκευη, 8 Δεκεμβριου 1992 στο αρθρο Ξυπνα! με τιτλο "Εκκλησια Απορριψη στην Ιρλανδια", λεει "ο αριθμος των ανθρωπων στη Δημοκρατια της Ιρλανδιας, οι οποιοι τωρα αναλαβει μια θρησκευτικη αποστολη φθινει ταχεως." Αυτο, και τα αρθρα που ακολουθουν ειναι παραδειγματα του "Φθινουσες-Πιστη" offense.

Ξυπνα! της 22 Ιουλιου 1992, περιλαμβανει το αρθρο "Η ασταθεια της Νεας Factors", το οποιο θετει το ερωτημα, "Has the newfound της θρησκευτικης ελευθεριας στην Ανατολικη Ευρωπη εφερε ενα μετρο για την ειρηνη και την αρμονια με την πολιτικη αναταραχη στην εν λογω περιοχη;" Στη συνεχεια, για να συνεπαγεται μια απαντηση. "Η Ρωμαιοκαθολικης και Ορθοδοξου κληρου στη Ρουμανια, την Ουκρανια, την Πολωνια και κατα μηκος των ανατολικων συνορων της μαχονται κατα κυριοτητα των εκκλησιων…. Αυτες οι υποδειξεις του πολεμου κατα της θρησκειας ειναι κυμαινομενο και παλι πανω απο την Ευρωπη… δημιουργουν νεους παραγοντες ασταθειας και τιποτα δεν forebode καλο. "Το προφανες ειναι οτι σιωπηρα Χριστιανισμου δεν μπορουν να φερουν την ειρηνη στον πλανητη, αλλα μονο τα Σκοπια μπορουν. Καποια πραγματα δεν χρειαζεται να πει κανεις για να γινει κατανοητο.

Τελος, ενα αρθρο με τιτλο: "Γερμανια μια παγανιστικες Χωρα", καθως και την 22 Μαιου 1993 το ζητημα του Ξυπνα! αναφερει: "Η Ομοσπονδιακη Δημοκρατια [της Γερμανιας], εχει γινει μια ειδωλολατρικη χωρα με μια χριστιανικη υπολειμμα. Εξι εκατομμυρια εχουν χασει την πιστη τους στο Θεο. Ο αριθμος των ανθρωπων που δεν ανηκουν σε καποια θρησκεια ειναι μεγαλυτερες απο αυτες που πηγαινουν στην εκκλησια. Μονο 10 τοις εκατο παραστουν εκκλησια καθε Κυριακη. "Αυτα ηταν τα πορισματα μιας ερευνας που ανατεθηκε απο την γερμανικη newsmagazine Der Spiegel. Απαντησεις σε σχεση με εκεινες που ειχαν δοθει σε παρομοια ερευνα το 1967.

Η Σκοπια βολικη παρελειψε να αναφερει οτι το 1967, η Γερμανια εξακολουθει να χωριζεται σε Ανατολη και Δυση, ως εκ τουτου, οι λεξεις "Ομοσπονδιακη Δημοκρατια της Γερμανιας" δεν υπαρχουν ακομα. Επισης, υπο κομμουνιστικο κρατος απο το 1949, η Ανατολικη Γερμανια ειχε λιγο την ελευθερια της θρησκειας. Τι εχει κανει η Σκοπια, στην πραγματικοτητα, εναντι του 1967-θα εκκλησια του πληθυσμου απο τα πιο φανατικα-ελευθερη Δυση, με την τρεχουσα 1993 πληθυσμου της ενωμενης Γερμανιας με την προστιθεμενη μη θρησκευτικες πληθυσμου απο την Ανατολη. Ετσι, το ποσοστο των ατομων που φοιτουν εκκλησια, απο τη νεα αυξηση του συνολικου πληθυσμου φαινεται δραματικα μειωθει. Ωστοσο, η Σκοπια μαλλον θα μας εκανε να πιστεψουμε οτι αυτη η μειωση οφειλεται στην αποτυχια του Χριστιανισμου.

Θρησκεια-Bashing

Τελος, Θρησκεια-Bashing ειναι το τριτο και το πιο ευρεως χρησιμοποιουμενο απο τις τρεις κεφαλες του Σκοπια βολι. Η στρατηγικη εδω θα μπορουσαμε να ονομασουμε "Σωστη Δογμα" offense. Η στρατηγικη αυτη ερωτηματα τα περισσοτερα, αν οχι ολα τα δογματα που διδασκονται απο το χριστιανισμο, δια μεσου των αιωνων. Κατηγορει τη χριστιανικη θρησκεια να defiled σατανικων απο επιρροες, και χρωματα ως ενα ναυαγιο του στρεπτου προοριζεται Truth. Η Σκοπια, στη συνεχεια, διατεινεται οτι ειναι η μονη αληθινη θρησκεια αριστερα πανω στη γη-τη δημιουργια αντιγραφων ασφαλειας των αιτηματων της με δογματα που σχηματιζεται απο περιεχομενου επανελαβε λανθασμενα τα λογια Scripture.

Η Θεολογια του Ιησου Χριστου, τη φυση του Αγιου Πνευματος, την υπαρξη της Αγιας Τριαδος, την υπαρξη και την αθανασια της ψυχης, η Τιμιου Σταυρου του Χριστου, του Θεου-Χριστου-οπως το εμπνευστηκε αγιων, η θαυματουργη εικονιδια-ολα αυτα τα στοιχεια της χριστιανικης πιστης, καθως επισης και παρα πολλες αλλες, εχουν και συνεχιζουν να δεχονται επιθεσεις απο γραπτη πυραυλων, εβαλλαν με το μπαρουτι του μισους απο το οπλο του Σατανα που ονομαζεται Σκοπια οργανωση.

No comments: