Sunday, February 10, 2008

#5 - Εχθρους του Σταυρου του Χριστου - Μερος 2

Οι Μαρτυρες του Ιεχωβα πιστευουν οτι ο Ιησους ηταν κρεμαστηκε σε ενα πολο ορθια, με τα δυο της χερια μαζι εναποθεσει πανω απο το κεφαλι του με μια μονο καρφι. Αν πιστευετε αυτο, τοτε θα πρεπει να αρνηθουμε την ακριβεια του Θεου-εμπνευσμενη Γραφες. Απο την αλλη πλευρα, αν πιστευουμε οτι η Γραφη ειναι αληθη και ακριβη, τοτε θα πρεπει να αρνηθει την πιστη των Μαρτυρων του Ιεχωβα, για τις πεποιθησεις τους αντικρουσω Scripture.

Αποστολος Θωμας ελεχθη απο την αλλη οτι οι μαθητες που ειχαν δει το Lord εμφανιζονται μετα τον θανατο του. "Ειπε, ομως, στα χερια τους, θα δειτε Εκτος απο το αποτυπωμα του καρφια, και να θεσει το δαχτυλο στην εκτυπωση της καρφια, και τον προσανατολισμο του στο χερι μου πλευρα, δεν θα πιστεψουμε." (Ιωαν. 20:25, KJV) Αποστολος Θωμας ειπε οτι "καρφια" (πληθυντικος)-και οχι μονο μια φορα, αλλα δυο φορες! Ως εκ τουτου, δεδομενου οτι περισσοτερα απο ενα καρφι ειχε χρησιμοποιηθει, και ο Ιησους ειχε μονο ενα αποτυπωμα σε καθε χερι, τοτε μπορουμε να συμπερανουμε οτι λογικα ηταν ενα καρφι που χρησιμοποιουνται για καθε χερι. Αυτο σημαινει οτι τα χερια του δεν ειχαν εναποθεσει μαζι με ενα μονο καρφι, αλλα ηταν καρφωμενο περα απο καθε αλλο. Ειναι απλο να δουμε πως η αληθεια των Γραφων καρφια περισσοτερες τρυπες στο αιρεσεις των Μαρτυρων του Ιεχωβα.

Ενα αγαπημενο στιχο οποια Μαρτυρες του Ιεχωβα αγαπη να παραθεσω και τις επιθεσεις τους στον σταυρο ειναι Εβραιους 6:6, και βολικη παραθετω το μισο του ποσου αυτου, οταν καταδικαζουν χριστιανοι για να φοραει σταυρους, λεγοντας οτι, "αυτοι οι ιδιοι να σταυρωνουμε τον Υιο του Θεου εκ νεου, τον εβαλε σε ενα open shame. "(KJV) Τωρα, αυτο μοιαζει με ενα λογικο επιχειρημα, αλλα τι ειναι αυτο, ο συντακτης της Εβραιους σημαινε να πω; Εκεινος να μας λετε οτι οι χριστιανοι δεν πρεπει να φερουν σταυρους γιατι βαλαμε το Χριστο να ντροπη οταν το κανουμε; Αυτο ειναι ενα χαρακτηριστικο τεχνασμα-Σκοπια ξεριζωμα Scripture εξω απο το πλαισιο! Εαν η ολοκληρο κεφαλαιο εξι διαβασετε, στη συνεχεια, ο συγγραφεας του πραγματικο μηνυμα ειναι σαφες. Το κεφαλαιο αυτο μιλαει για αυτους που καποτε ηταν φωτισμενος, και εχουν γευτει του ουρανιου δωρου · οτι, αν αυτες οι δικαιοι αυτα πεφτουν απο χαριτος στην αμαρτια, ειναι αδυνατο για αυτους να ανανεωθει ξανα unto μετανοια, βλεποντας πως οι δρασεις που αμαρτωλη Χριστου και ολα οσα εχει κανει για μας, για να ντροπης. Ειναι σαν να τους δρασεις ειναι αμαρτωλη crucifying Ιησου ολα ξανα απο την αρχη. Μηπως αυτο εχει να κανει με φορουσαν σταυρους; Εξαλλου, κατα τη στιγμη που γραφτηκαν αυτα τα λογια, κανεις δεν ηταν οπως του φορωντας ακομα σταυρους.

Γιατι οι Μαρτυρες του Ιεχωβα μισουν το σταυρο του Χριστου; Επειδη εξυπηρετουν τα Σκοπια, η οποια εξυπηρετει τους ανδρες οι οποιοι υπηρετουν τον Σατανα, ο οποιος επισης μισει το σταυρο γιατι ηταν το σταυρο και μετα το θανατο του Χριστου ειναι οτι ποδοπατειται Θανατου, και η συνδεδεμενη Devil τις αρμοδιοτητες του για χιλια χρονια. Τοτε ηταν χαλαρωσε για λιγο και, γνωριζοντας οτι ο χρονος ειναι λιγος, εμπνευσμενο Godless ανδρων να δημιουργησει μια οργανωση με τα ψεματα. Και ζητει απο τους οπαδους του οτι θα συνθλιψουν απο το σταυρο, το οποιο απεχθανεται (και αυτο, νεες Μαρτυρα του Ιεχωβα μετατρεπει πρεπει να κανουμε-να καταστρεψουν τους σταυρους, αντι απλως να διαθεσει.) Θα περπατησετε το δρομο του Διαβολου, και Αποστολος Παυλος, ειπε: "Για πολλα ποδια, απο τους οποιους εχω πει πολλες φορες, και τωρα ακομη και λυπαται να σας πω, οτι ειναι οι εχθροι του σταυρου του Χριστου: Whose τελος ειναι καταστροφη, των οποιων ο Θεος ειναι η κοιλια, και η δοξα του οποιου ειναι ντροπη τους, ο οποιος νου επιγεια πραγματα ", και μια επιγεια master-Η Σκοπια cult!

No comments: