Sunday, February 10, 2008

#4 - Εχθρους του Σταυρου του Χριστου - Μερος 1

Ερωτηση: Ποια ειναι η Μαρτυρες του Ιεχωβα και vampires κοινο εχουν;
Απαντηση: Και οι δυο μισουν το σταυρο!

Εδω υπαρχει μια αντιφαση: Η Σκοπια διδασκει τους οπαδους - η Μαρτυρες του Ιεχωβα - οτι ο σταυρος ειναι ενα συμβολο του κακου, γιατι ο Χριστος υπεφερε και πεθανε σε αυτο. Ταυτοχρονα, αυτη η λατρεια επισης τους διδασκει οτι ο Χριστος δεν ηταν καρφωμενο σε ενα σταυρο, αλλα σε μια "βασανιστηρια stake'-ενα ορθιο πολο.

Εδω ειναι λογικη: Αν ο Χριστος ηταν καρφωμενο σε ορθια πολο, τοτε η πολλαπλη ενα ορθιο δοκου με ενα σταυρο-ξυλινη δοκος, ενδεχομενως, να ειναι κακο, γιατι ο Χριστος δεν ηταν καρφωμενο σε αυτο. Απο την αλλη πλευρα, αν ο σταυρος ειναι κακο, γιατι ο Χριστος ηταν καρφωμενο με αυτο, τοτε ο Χριστος δεν ηταν καρφωμενο σε ενα "βασανιστηρια διακυβευονται." Ειτε ετσι ειτε αλλιως, τα Σκοπια ειναι λαθος.

Στο παραμορφωμενο Σκοπια της βιβλου, η Μεταφραση Νεου Κοσμου Η Αγια Γραφη, σε καθε εμφανιση της λεξης "σταυρο" αντικαθιστανται απο τις λεξεις 'των βασανιστηριων διακυβευονται. "Η λατρεια του το μισος του Χριστιανισμου και η διατομη εχει πιεσει παρα πολυ στην ψεματα, και της οργανωσης εχει μεινει με το ποδι στο στομα.

Εδω υπαρχει μια καταφωρη ψεμα: «Στη σελιδα 1156 του Σκοπια του INTERLINEAR ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ SCRIPTURES, [φωτογραφια απεικονιζεται ενας ανδρας που απεικονιζει καρφωμενο σε ορθια πολο, καθως τα χερια του καρφωμενο πανω απο το κεφαλι του]. Στη σελιδα 1155 ο προεδρος των Μαρτυρων του Ιεχωβα, λεει: "Η ενιαια διακυβευονται για impalement μιας εγκληματικης ονομαζοταν απλος κομπος, και η μεθοδος του να ξεκαθαρισουμε ενα τετοιο μεσο των βασανιστηριων αποδεικνυεται και απο την Ρωμαιοκαθολικη λογιος, Justus Lipsius, του 16 ου αιωνα. Ειμαστε παροντες προκηρυσσει μια φωτογραφικη απεικονιση αντιγραφο του στη σελιδα 647, στηλη 2, του βιβλιου του, DE CRUSE LIBER PRIMUS. Αυτος ειναι ο τροπος με τον οποιο ο Ιησους ηταν impaled "."

Εδω ειναι αληθεια: «Στη σελιδα 46 λεει Justus Lipsius," Στο σταυρο του Λορδου υπηρχαν τεσσερα κομματια απο ξυλο, το ορθιο δοκου, το cross-bar, το τεμαχιο ξυλου τοποθετειται κατω (για τα ποδια) και ο τιτλος επιγραφη τοποθετηθει πανω. "Φωτογραφιες # 2 & # 3 ειναι εικονες του Κυριου του Σταυρου συμφωνα με την [Lipsius' παραπανω περιγραφη]. Justus Lipsius… αναφερει τα εξης: "Οταν ενας ανδρας, το χερι τεντωμενο, worships Θεο με καθαρη καρδια μοιαζει με Σταυρου."

Συμφωνα με Justus Lipsius, ο Ιησους δεν ηταν καρφωμενο σε ορθια διακυβευονται, αλλα με ενα σταυρο. Αποδειξει την πιστη παραθεσω πολλες απο τις αρχες της Εκκλησιας Πατερες. "Ο προεδρος του Μαρτυρες του Ιεχωβα, προφανως LIED.

Και περισσοτερο την αληθεια: Μωυσης ανηκει η Ερυθρα Θαλασσα με ανοικτα τα χερια και το σωμα του, που μοιαζει με τη μορφη ενος σταυρου. Ο Θεος διεταξε οτι οι δωδεκα φυλες του Ισραηλ ταξιδεψουν μεσω της ερημου σε μια διακομματικη σχηματισμο. Αυτος ειναι ο τροπος με τον Λορδο παρακολουθησαμε του λαου απο τα ουρανια. Οι Μαρτυρες του Ιεχωβα, οπως vampires, απεχθες ειναι εχθροι του σταυρου του Χριστου, και οι Χριστιανοι θα πρεπει να απορριψει τους ψεματα και γνωριζουμε με βεβαιοτητα οτι ο σταυρος ειναι ιερη!

----------

[1] QUESTIONS for Jehovah’s Witnesses “who love the truth”, William I. Centar; 1983; pg. 14

[1] Same as 1

No comments: