Sunday, February 10, 2008

#14 - Γιατι "Ιεχωβα" δεν υπαρχει

Τι? Ιεχωβα δεν υπαρχουν; Οτι δεν ειναι βλασφημια; Οχι ακριβως. Ειναι η αποψη μας οτι ο Θεος δεν υπαρχει; Οχι, οχι καθολου. Ο Θεος υπαρχει, αλλα το ονομα του δεν ειναι "Ιεχωβα".

Τι ειναι το "Ιεχωβα"; "Ιεχωβα" απο τον ανθρωπο που λεξη. Ειναι ο συνδυασμος των τεσσαρων χαρακτηρων συναρτηση των προσωπικων ονομα του Θεου-YHWH, με τα φωνηεντα της λεξης ADONAY (My Lord). Αυτο που παραγονται η μικτη λεξη "YaHoWaH", η οποια εγινε "JaHoVaH ', η οποια ειναι τωρα προφερεται ως' JeHoVaH». Συμφωνα με τα ΝΕΑ CATHOLIC ENCYCLOPEDIA, "Ιεχωβα" ειναι μια "ψευδη μορφη του θεικου ονοματος YAHWEH", και "μια λανθασμενη μορφη του ονοματος του Θεου του Ισραηλ." (ENCYCLOPEDIA BRITANNICA) Αυτη η αναμειξη των των συμφωνικων του με μια λεξη τα φωνηεντα απο μια αλλη λεξη, οπως ειναι λανθασμενη ως συνδυαζοντας τις ΓΕΡΜΑΝΙΑ των συμφωνικων του με τα φωνηεντα της Πορτογαλιας. Αυτοι που ισχυριζονται οτι ειναι "μαρτυρες" του "Ιεχωβα" ειναι οι χαμενες, οπως εκεινοι που θα ισχυριστει οτι ειναι πολιτες μιας χωρας που ονομαζεται 'GORMUNA ». Ειναι απλα δεν υπαρχει!

Ο Θεος ειπε οτι ο Μωυσης Το ονομα του ειναι I AM. Μωυσης, στη συνεχεια ειπε οτι οι Ισραηλιτες "He Who Is' ειχε το εστειλε. "He Who Is" και ειναι ενα εβραικο Τετραγραμματο, η συναρτηση τεσσαρων λεξη. Το ισοδυναμο αγγλικα ηχο του πρωτου εβραικο χαρακτηρα ειναι Υ, του δευτερου χαρακτηρας H, W ειναι το τριτο, το τεταρτο και των Η. Αυτη ειναι YHWH ξορκια, και προφερεται "Γιαχβε". "Αυτο ειναι το ονομα μου για παντα", ειπε ο Κυριος (Εξοδος 3:15, KJV). Αυτο ειναι ενα Θεο-προφορικο λογο, και επομενως ειναι καθαρο · καθαρο σε καθε εννοια της λεξης, ανοθευτη απο μειγμα με οποιοδηποτε αλλο ανδρα-λεξη που, σε αντιθεση με 'Ιεχωβα'. Ονομα του Θεου, η οποια ειναι επομενως καθαρη; Ποιο απο τα δυο δεν ειναι; Δεν χρειαζεται να ειναι μια theologist να φτασει στο σωστο συμπερασμα.

Αλλα η Βιβλος δεν περιεχει τη λεξη "Ιεχωβα"; Ναι συμβαινει αυτο, δυστυχως. Οι Μαρτυρες του Ιεχωβα θα ρωτουν συχνα Χριστιανος να ανοιξει το δικο του Ευαγγελιο, να του δειχνει οτι το "ονομα" του Θεου ειναι Ιεχωβα. Αυτο, φυσικα, ειναι να εντυπωσιασουν τους ανυποψιαστους Χριστιανος με την "γνωση" του Γραφη, και να κανουν την ονομασια "Μαρτυρες του Ιεχωβα" ηχο νομιμη. Ακομα και η αρχικη King James Version-η πιο ακριβης μεταφραση στα αγγλικα-περιεχει αυτη η λανθασμενη μορφη του ονοματος του Θεου. Οι Μαρτυρες του Ιεχωβα θα πρωτο σημειο να Exodus 6:3, στη συνεχεια, να Psalms 83:18 και Αιζαια 12:2,26:4. Τοτε θα ανοιξουν τους δικους τους παραμορφωμενη εκδοχη του Βιβλικου-Η Μεταφραση Νεου Κοσμου Η Αγια Γραφη-για να αποδειξουν οτι 'Ιεχωβα' εμφανιζεται 280 φορες. Πως εντυπωσιακη… (χασμηματα!) DO NOT BE FOOLED!

Θα πρεπει να γινει κατανοητο οτι οι αρχαιοι Ισραηλιτες που χρησιμοποιηθηκε για πρωτη φορα το ονομα YHWH και τις Γραφες. Αργοτερα αντικατασταθηκε με YHWH 'Adonay "στην προσευχη τους υπηρεσιες για την αποφυγη της παρανομης Θεου απο mispronouncing παναγιον ονομα του. Αυτος ειναι ο λογος για τον οποιο το King James Version περιεχει τοσα πολλα γεγονοτα της λεξης LORD. Πραγματι, θα επρεπε να περιεχει το ονομα YHWH η 'Γιαχβε' αντι 'Ιεχωβα' και τεσσερα αυτα γεγονοτα.

Εδω ειναι ενα ψεμα Σκοπια: Στο Νεο Κοσμο της Μεταφρασης Η Αγια Γραφη, pg. 1448 που παραθετω:

"υπηρχαν 134 χωρια οπου η εβραικη… Sopherim… υποκατασταθει αυτη η λεξη 'Adonay' για το ονομα Yehowah (" Ιεχωβα "), και ο πρωτογονος εβραικο κειμενο…. Οφειλουμε, συνεπως, αποκατασταθηκε το ονομα" Ιεχωβα "με εκεινα 134 χωρια, και ετσι μειωνεται ο αριθμος των περιστατικων 'Adonay' στο 298 φορες. Η πρωτη εμφανιση του 'Adonay' ειναι το Genesis 15:2, οπου προηγειται το θεικο ονομα για την παραγωγη του συνδυασμου "Adonay Yehowih», που μεταφραζεται "Sovereign Lord Ιεχωβα." Αυτος ο συνδυασμος 280 φορες παρουσιαζεται απο την ιδια. "

Ποιο ειναι το προβλημα με αυτη την εικονα; Η Σκοπια θελητα ολισθαινουν κατα τη λεξη "Yehowah '(" Ιεχωβα "), οπου δεν ανηκουν! Η εβραικη Sopherim υποκατασταθει η λεξη "Adonay" για την λεξη YHWH, οχι "Yehowah». 'Yehowah "ειναι ηδη ενα συνδυασμο YHWH και' Adonay ', οποτε δεν ειναι δυνατον να συνδυαστουν με Adonay ΞΑΝΑ! Αυτο ειναι γραμματικα ψευδη!

Συνδυασμος των συμφωνικων απο την μια λεξη με τα φωνηεντα αλλου ειναι γραμματικα εσφαλμενο τροπο για το συνδυασμο λεξεων. Can you mix μηλα και πορτοκαλια; Αν το κανατε, θα εχετε ενα "opplasnge ', η, στην ουσια, ενα μη υπαρκτο φρουτα. 'JEHOVAH', επομενως, δεν μπορει να σημαινει ακομη και 'Adonay YHWH "(Lord God!) Αυτο δεν ειναι μονο γελοιο, αλλα και βλασφημιας, στρεβλωνοντας παναγιον ονομα του Θεου σαν κι αυτους! Ειναι για λογους οπως αυτο που οι αρχαιοι Ισραηλιτες προσπαθησε να προστατευσει το πραγματικο ονομα του Θεου! Η Σκοπια με το ονομα sticks "Ιεχωβα", διοτι προωθει την οργανωση του πολλων εκατομμυριων δολαριων σε ενα ετος εκμεταλλευσης. Οποιος πιστευει οτι "Ιεχωβα" ειναι το ονομα του Θεου, πρεπει να ειναι ενας μεταναστης απο 'GORMUNA'!

No comments: