Sunday, February 10, 2008

#2 - Να μιλατε με μαρτυρες του Ιεχωβα;

Πολλοι χριστιανοι εχουν προσεγγιστει και befriended απο Μαρτυρες του Ιεχωβα. Ειναι χαρουμενη, φιλικη προς τους ανθρωπους, οι οποιοι φαινεται να ασχολουνται με το αν πιστευετε η οχι στον Θεο, και αν γνωριζετε το ονομα του. Ειναι παντοτε ομορφα ντυμενος, ευγενικο, με σεβασμο, και να φερουν βιβλιων και φυλλαδιων με αυτους. Εχουν μια καλη γνωση των Scripture, και μπορω να παραθεσω κατα την πτωση του καπελο. Με λιγα λογια, φαινεται σαν το τελειο χριστιανων. ΜΗΝ εξαπατηθειτε!

Υπαρχει μονο ενας σκοπος σε μια Μαρτυρα του Ιεχωβα για τη ζωη-για την εξυπηρετηση του / της ΕΠΙΓΕΙΟΣ master-Η Σκοπια οργανωση. Υπαρχει ενας τελικος στοχος για αυτη τη λατρεια-για να καταστρεψει ο χριστιανισμος. Υπαρχει μονο ενας λογος για ενα Μαρτυρα του Ιεχωβα σε μια χριστιανικη befriend-για να μετατρεψετε τον σε εναν Μαρτυρα του Ιεχωβα, η τουλαχιστον να καταστρεψει την πεποιθησεις της χριστιανικης αληθειας και του θυματος νου και την αντικατασταση τους με Σκοπια αιρεσεις. ΜΗΝ εξαπατηθειτε!

Εαν ενα Μαρτυρα του Ιεχωβα νομιζει οτι μπορει καποιος με την πλυση εγκεφαλου Σκοπια πεποιθησεις, τοτε θα παραμεινουμε σε αυτο το προσωπο. Θα befriend το εν λογω προσωπο, να ανταλλασσουν αριθμους τηλεφωνου, προσφερει τη συσταση Βιβλικο μελετη χρονο μαζι του, και να βγει απο την πορεια του 'help' αυτον ξεπερασουν χριστιανικες διδασκαλιες με Σκοπια βιβλιων και φυλλαδιων. Αυτο Μαρτυρα του Ιεχωβα θα γινει καλυτερος του φιλος, καποιος να εμπιστευθει και να μιλησει σε οποιαδηποτε στιγμη. Στην συνεχεια θα καλεσει σε ενα θυμα του Βασιλειου Hall, για να αντιμετωπισει αλλες Μαρτυρες του Ιεχωβα, και να ακουσουμε τι εχουν να πουν. ΜΗΝ εξαπατηθειτε! Βαλτε αυτο το λυκο και τα προβατα της ενδυσης απο τη δοκιμη.

Αν ειστε προσεγγιστει απο εναν Μαρτυρα του Ιεχωβα στο δρομο η στο σιδηροδρομικο σταθμο, και να του πειτε εσεις ειστε ενας χριστιανος και δεν θα ακουσετε Σκοπια ψεματα, η μαρτυρων, μετα απο μια καλη προσπαθεια για να σας ακουσουμε, αφηστε μονοι σας και ποτε μην επανελθω.

Αν εχετε ενα "φιλο" που ειναι Μαρτυρες του Ιεχωβα, και εχετε μελετησει μαζι του για καποιο χρονικο διαστημα, και ξαφνικα να του πω, "Ειμαστε φιλοι, και θελω να παραμεινει ο φιλος σας, αλλα απο τωρα και στο εξης Δεν θελω να συζητησω μαζι σας πια θρησκεια, "θα, μετα απο μια καλη προσπαθεια για να σας πεισω αλλως, συμφωνω με αυτο, αλλα σιγα-σιγα θα απομακρυνθουμε απο εσας και τελικα εξαφανιζονται απο το κοινωνικο σας περιγυρο. Ορισμενα φιλο!

Εαν ενα Μαρτυρα του Ιεχωβα δεν μπορει να σας κανει να πιστευουμε Σκοπια δογματα, οτι θα σταματησουν να σπαταλουν τον χρονο τους μαζι σας και να αναζητησει αλλου για αλλα θυματα να μετατρεψετε. Αυτοεξοριας του ατζεντα που υπηρετουν στη συνεχεια γινεται φανερο.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Ο μεσος Χριστιανος δεν εχει επαρκη γνωση και κατανοηση της Βιβλου να υπερασπιζεται τις πεποιθησεις της κατα τη Σκοπια εκπαιδευμενοι ομιλητες. Ειναι σκοπιμο να ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΟΛΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ με εναν Μαρτυρα του Ιεχωβα. Ειναι καλυτερα, ο αφελης, για να αποφυγετε την αναγνωση των δημοσιευσεων του Σκοπια (αμεσα αναγνωρισιμα απο το δικο τους εμπορικο σημα artwork), η αλλοιωσε τους Βιβλικο-Η Μεταφραση Νεου Κοσμου Η Αγια Γραφη. Αντιθετα, διαβασα μια νομιμη Βιβλου (King James την αρχικη εκδοχη ειναι η πιο ακριβης μεταφραση στα αγγλικα) και προσευχομαστε για διαφωτισμο του Θεου, και ο Θεος θα σας κατευθυνει προς την αληθεια.

No comments: