Sunday, February 10, 2008

#1 - Η Σκοπια: Μια ψευδης προφητης

Η Σκοπια οργανωση καλει ιδια ορατη οργανωση του Θεου επι της γης, το φερεφωνο του Θεου, και Ο Προφητης. Αυτο προφητης εχει κανει πολλες αξιωσεις fantastic-καμια απο τις οποιες δεν εχουν ερθει ποτε αληθεια. Ορισμενες απο αυτες περιλαμβανουν το αορατο prophecies δευτερη ελευση του Χριστου, και 1874 1914 1925 · οτι η λευκη ανθρωπος εχει υψηλοτερη νοημοσυνη απο το μαυρο ανδρα · οτι μια μερα οι ανθρωποι θα στραφουν μαυρο ασπρο · οτι ο ανθρωπος θα Ποτε δεν του φτανουν στο φεγγαρι · και οτι ο κοσμος θα τελειωσει το 1975. Το βιβλιο των Deuteronomy εξηγει τι κανει ενας προφητης ψευδη:

"Ωστοσο, ο προφητης που προυποθετει να μιλησει στο ονομα μου μια λεξη που δεν εχω τον υποχρεωσαν να μιλησει η που μιλαει στο ονομα των αλλων θεων, οτι προφητης πρεπει να πεθανουν. Και σε περιπτωση που θα επρεπε να πω και την καρδια σας: 'Πως πρεπει να γνωριζουμε οτι η λεξη Ιεχωβα δεν εχει μιλησει; "Οταν ο προφητης μιλαει στο ονομα του Ιεχωβα και η λεξη δεν υπαρχει ερθει η αληθεια, αυτη ειναι η λεξη που εκανε Ιεχωβα Δεν θα μιλησω. Με υπεροψιας μιλησε ο προφητης. Εσεις δεν πρεπει να φοβηθει σε αυτον. "(Deut. 18:20-22, NWT) scripture Τα παραπανω ειναι αποσπασματα απο την ιδια η Σκοπια βιβλικα.

Τα παρακατω δεδομενα παραμενουν αληθεια: δευτερη παρουσια του Χριστου θα ειναι μια εμφανιση οπου "καθε ματι τον βλεπουμε, και η οποια επισης τρυπημενα αυτον" (αναθ. 1:7, KJV), και κατα τη στιγμη της εμφανισης του, "εμεις πρεπει να αλλαξει, σε μια στιγμη, κατα την twinkling ενος οφθαλμου… τους νεκρους, πρεπει να αυξηθει "(1 Cor. 15:51-52, KJV). Ο Χριστος δεν εφερε το 1874 η 1914, και οι προφητες παρελειψε να αναστηθει το 1925. Λευκους, μαυρους και τα ατομα καθε φυλης και χρωματος εχουν ιση νοημοσυνη μας-για ολα τα ανθρωπινα οντα που δημιουργηθηκαν απο το Θεο. Μαυρη λαος δεν προκειται ποτε λευκο, μονο λευκο ως λαος δεν προκειται ποτε να γινει πρασινη. Ανθρωπος εχει φτασει προ πολλου το φεγγαρι, και ειναι σημερα ο πλεον απομακρυσμενη φτανει εξερευνηση του ηλιακου μας συστηματος. Ο κοσμος δεν τελειωνει το 1975, και οι νεκροι δεν εχουν θεσει.

Ανδρας πρεπει να ζουν απο την "καθε λεξη που proceedeth εξω απο το στομα του Θεου." (Ματθ. 4:4, KJV). Ομως, Μαρτυρες του Ιεχωβα, οι οποιοι ακολουθουν τυφλα τη Σκοπια του καθε εντολη, που ζουν απο καθε λεξη οτι οι εισπραξεις απο το στομα του ανθρωπου, και δαιμονες. Η Σκοπια μια φορα πηρε τα στοιχεια απο ενα πνευμα-το ονομα Johannes Greber μεσοπροθεσμα, ο οποιος και προσευχοταν να λαβει καθοδηγηση απο δαιμονες. Η δαιμονας-εμπνευσμενη Greber πεποιθησεις και τα βιβλια του ταιριαζουν με εκεινες που βρεθηκαν σε αλλες δεν εκδοση της βιβλου, αλλα Η Σκοπια την Μεταφραση Νεου Κοσμου Η Αγια Γραφη. Η αποδειξη ειναι εκει για να τα δουν ολοι.

Κανεις δεν πρεπει να ακουσετε μια οργανωση που ψευδεται, οπως και ο σατανας, ο Χριστιανισμος επιθεσεις σε καθε ευκαιρια. Καθε τευχος του Η Σκοπια, και Awake!, Οπως και ολα τα βιβλια που διαβασα Μαρτυρες του Ιεχωβα και να διανειμει σε ανυποπτους χριστιανους, περιεχει καταγγελιες του Χριστιανισμου-τις παραδοσεις, τα δογματα, αγιους και τους ιερεις. Προσοχη στις ψευδεις προφητης Σκοπια με το ονομα της θεωριας της δαιμονες! Σατανα, σε ολη την ιστορια του, προσπαθησε πολλες φορες και με πολλους τροπους για να καταστρεψει ο χριστιανισμος. Η Σκοπια-και αυτο το μη-προφητης οργανωση ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα εργαλεια του διαβολου. BEWARE!

No comments: