Sunday, February 10, 2008

#10 - Μηπως ο Θεος Εγκριση των Ομοφυλοφιλια;

Σημερα, η ομοφυλοφιλια δεν ειναι μονο ενα αποδεκτο τροπο ζωης στη συγχρονη κοσμικη κοινωνια μας, αλλα εχει προχωρησει περα απο την εγκριση του απο το σημειο του να ειναι η πιο ευνοημενες της σεξουαλικης ζωης. Ζουμε σε μια κοινωνια που φαινεται οτι οδευει προς ενα μελλον οπου θα heterosexuality τελικα ειναι παρανομο!

FORBIDDEN ομοφυλοφιλια ειναι απο το Θεο! Ετσι κακη, ειναι τοσο απαισια ομοφυλοφιλια στα ματια του Θεου, ινα εξονυχιστικα και καταστρεφονται ολοσχερως δυο πολεις των οποιων οι κατοικοι ειχαν εμπλοκη σε αυτη την απεχθη πραξη! Οι πολεις της Σοδομα και Gomorrah καηκαν να smoldering σταχτες "οταν ο Κυριος εβρεχε πανω στα Σοδομα και κατοπιν Gomorrah brimstone και απο την πυρκαγια LORD των ουρανων · Και αυτος ανετρεψε αυτες τις πολεις, καθως και ολες τις καμπο, και ολοι οι κατοικοι των πολεων, και οτι οι οποιες αυξηθηκαν πανω απο το εδαφος. "(Genesis 19:24-25, KJV) Ουτε οι κατοικοι αυτων των πολεων, ουτε οτι οι οποιες αυξηθηκαν απο το εδαφος επεζησαν. Και ο λογος ηταν η ιδια που παρεχονται εντελως γυμνο. Ο Θεος απαλειψε αυτες τις δυο πολεις, επειδη "οι ανδρες του ηταν κακος στα Σοδομα και αμαρτωλους πριν απο την εξαιρετικα LORD" (Genesis 13:13, KJV), "Επειδη η κραυγη του Σοδομα και Gomorrah ειναι μεγαλη και επειδη οι επιπτωσεις τους στην αμαρτια ειναι πολυ δυσαρεστο." ( Genesis 18:20, KJV) ζητησε απο τον Αβρααμ LORD εαν ο προεδρος θα ανταλλακτικων απο την πολη της Σοδομα και αν ακομη πενηντα ανθρωποι ζουσαν μεσα στην πολη. "Και ο Κυριος ειπε, να βρω Αν Σοδομα και πενηντα ορθοδοξο μεσα στην πολη, τοτε θα ολων των ανταλλακτικων τους, ο τοπος για εμας." (Γενεσις 18:26) Ο αριθμος αυτος ειχε πεσει κατω απο πενηντα εως δεκα ανθρωποι, "[ο Θεος και ] ειπε, δεν θα καταστρεψουν για δεκα το καλο. "(Genesis 18:32, KJV) Ωστοσο, οι πολεις ειχαν scorched! Φαντασου, ουτε καν δεκα ανθρωποι, και μια ολοκληρη πολη!

Οταν οι δυο αγγελοι του LORD επισκεφθηκε Σοδομα, που ειχαν πληρωθει απο την παρτιδα και πηρε τους στο σπιτι του. Ομως, στη συνεχεια, ολοι οι κακοι ανδρες της πολης-τοσο των παλαιων οσο και νεων, που περιβαλλεται Lot σπιτι του και του ζητησε να κανουν σεξ με τις δυο Lot επισκεπτες. Παρτιδα επικαλεστηκε μαζι με τους ανδρες που δεν εχουν να κανουν ενα τετοιο κακο πραγμα, και προσφερονται σ 'αυτους, αντι τα δυο του κορες παρθενες. Οι κακοι ανδρες αρνηθηκαν. Ηθελαν να εχουν σεξουαλικες σχεσεις με ανδρες! Υπηρχαν τοσοι πολλοι κακοι ανδρες, και ενας απο αυτους που δεν ηθελαν μια γυναικα! Αυτο δεν ειναι μια αναπτυσσομενη και ορατη ταση της κοινωνιας μας σημερα · σε πολεις οπως το Σαν Φρανσισκο και τη Νεα Υορκη; Αυτα ειναι γνωστα ως γκει πρωτευουσες των Ηνωμενων Πολιτειων.

Θεου εντολη ειναι σαφης: "Thou ου δεν βρισκονται με την ανθρωποτητα, οπως και με womankind: ειναι ενα αγος." (Λευιτικον 18:22, KJV) Ενας αντρας δεν θα ξαπλωσετε να κανετε σεξ με εναν ανδρα, οπως κανει με την μια γυναικα. Αυτο ειναι αγος στα ματια του Θεου! Ομοφυλοφιλων ανδρων λατρεια το ανδρικο σωμα. Οι "λατρευοταν και υπηρετησε περισσοτερο απο το δημιουργημα του Δημιουργου, ο οποιος ειναι ευλογημενος για παντα. Αμην. Για την αιτια αυτη, ο Θεος τους εδωσε μεχρι unto απεχθη αισθηματα: ακομα και για τις γυναικες τους εκανε αλλαγη στη χρηση του φυσικου αυτο που ειναι εναντια στη φυση: Και ομοιως, επισης, οτι οι αντρες, αφηνοντας τη φυσικη χρηση του γυναικα, εκαψαν τους ποθου προς ενα αλλο · ανδρων ανδρων που εργαζονται με αυτο που ειναι αναρμοστες και να λαμβανουν και να αποζημιωσουν οι ιδιοι οτι τους ηταν λαθος που συναντωνται. "(Ρωμαιους 1:25-27, KJV) Οι ακολουθες επισημανσεις περιγραφουν ομοφυλοφιλων υπογραμμισε:" Να μην ξεγελιεστε: ουτε fornicators, ουτε idolaters, ουτε adulterers, ουτε effeminate, ουτε που εκμεταλλευονται οι ιδιες με της ανθρωποτητας… θα κληρονομησουν την βασιλειαν του Θεου "(1 Cor. 6:9-10). Ενα πραγμα πρεπει να ειναι σαφες: Ο Θεος δεν μισουν ομοφυλοφιλων, αλλα και μισει την ομοφυλοφιλια! Ομοφυλοφιλικες πραξεις ΔΕΝ ειναι ok! It'sa sin ετεροφυλοφιλων, διεστραμμενο και αηδιαστικο! Χριστιανοι! Οσοι απο εσας εχετε πεσει σε αυτη την αμαρτια, STOP! Θυμηθειτε εντολη του Θεου, και πως Εχει τιμωρηθει Σοδομα και Gomorrah! Αν αισθανεστε οτι δεν μπορειτε να αντισταθειτε στις φλογες του παθους για ενα ατομο του ιδιου φυλου-TRY HARDER! Οι φλογες της κολασης, θα ειναι πολυ περισσοτερα απο αυτο το αφορητο!

No comments: